(Zâmbete) :

marți, 3 ianuarie 2012

Reponsabilitatea...

... nu inseamna ca trebuie sa spui : "sunt responsabi!",trebuie sa crezi si sa arati ca esti!


"Dacă o dai în bară, nu e vina părinţilor tăi, aşa că nu te mai smiorcăi în legătură cu greşelile tale, ci învaţă din ele."  (Bill Gates).

3 comentarii:

  1. hey. am sa îţi răspund la ceea ce mi'ai spus pe blogul meu. în primul rând apreciez că ai intrat şi ai citit, în următorul rând, faza e că acela îmi era cel mai bun prieten, şi mă salvase dintr'o perioadă foarte aiurea, iar apoi, fără motiv, mă prind fără el, îmi cere motive să ies cu el afară, nu mă mai caută, nu nimic,mă evită, apoi, 2 luni mai târziu, începe şcoala, vine la mine parcă nimic nu s'ar fii întâmplat, încâ câteva săptămâni, mă sună să îi zică la mulţi ani mamei.. totuşi asta nu o face oricine, si pnm, tot faze din astea, când ne vedem se comportă ca şi cum nimic nu ar fi şi la un moment dat mă băgase în ceaţă, acum, mi'a mai trecut, şi da, mi'am dat seama ca nu merită să vărs lacrimi, e aiurea, cândva nici nu mă gândeam să le vârs, iar acum.. da, acum e acum, lucrez la asta, am ajuns prea slabă.. oricum, scuze că am scris un roman, şi mersi încă o dată de susţinere. [hug]

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect, pentru ca tot ceea ce faci are si consecinte si nu parintii sunt cei care iau deciziile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Porcelain Face x.x : nu e nimic,de "roman",si eu obisnuiesc sa fac dastea cand simt..
    Stiu exact cum te simti si e al naibi de urat.La mine a trecut ceva mai mult timp sa imi revin,dar sunt bine,si tu o sa fi bine intr-un final,serios ;)). Esti slaba acum,dar experienta asta sau nici nu stiu cum sa ii spun te va intarii in timp,ai sa vezi ca nu o sa mai fie greu .Smile !:).

    A_wounded_soul : Exact,dar multi copii sau chiar adulti in toata firea dau vina pe parinti pentru greselile lor sau pentru ca nu ii lasa sa faca ce vrea,cand vrea..ei uita ca parintii le vor numai si numai binele!

    RăspundețiȘtergere